menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Amstelveen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Amstelveen

Een kundige Mediator uit Amstelveen helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Amstelveen u verder helpen

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die partijen in een conflict helpt om weer samen in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor allebei de partijen acceptabele oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals een rechter, en kiest ook geen partij zoals een advocaat. Een mediator luistert vooral naar beide partijen en probeert de problemen duidelijk te krijgen. Het doel van een mediation proces is dat er een overeenkomst wordt afgesloten tussen betrokken partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en vooral dat deze acceptabel is voor beide partijen. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Zo wordt voorkomen dat er later misschien weer een conflictsituatie ontstaat.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Amstelveen biedt uitkomsten.

Het komt frequenter voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Er wordt niet meer geluisterd naar elkaar en uiteindelijk verslechterd de relatie. De standpunten van de betrokken partijen verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is vaak niet nodig.

Conflictbemiddeling zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Tegenwoordig is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een geschil.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Amstelveen onder andere inschakelen bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke conflicten
  • conflicten met overheidsinstanties
413
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.542
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Amstelveen

Heeft u een zakelijke mediator uit Amstelveen nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Amstelveen of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Amstelveen.

mac
mac
img

Ik ben Albert-Jan van Vulpen, regiomanager in Amstelveen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Amstelveen.

Op zoek naar bekwame mediators uit Amstelveen?

Het is te adviseren een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Amstelveen. Om te worden bijgeschreven, dient een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Amstelveen mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. De mediators die hier geregistreerd zijn staan, zijn tevens allen geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een juridisch proces is er maar één iemand de winnaar; bij mediation komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel verschillende mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze site. Op die manier kunt u de mediators met elkaar vergelijken en een besluit nemen met wie u in zee wilt gaan. Misschien de voordeligste? Of misschien een bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediators uit Amstelveen is, dat alle partijen het op den duur eens worden en alsnog een oplossing vinden waar beiden aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Bij een juridisch proces moet u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Amstelveen te zeggen hebben!

img

Youri Fuit

Ik ben super geholpen door Professionals Amstelveen. Door de super assistentie heb ik meteen een Mediator gecontacteerd die mij met mijn specifieke kwestie kon helpen. In zee gaan met Professionals Amstelveen zorgt ervoor dat er meteen een actie voor je wordt ondernomen.

img

Fleurtje Groot Soepenberg

Door Professionals Amstelveen heb ik snel een aantal geschikte mediators doorgestuurd gekregen waar ik blij mee ben. Na het zien van de verschillende offertes heb ik een tweetal van de bedrijven extra benaderd om op kennismakingsgesprek te komen. De gesprekken waren goed en ik denk dat de gekozen partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Amstelveen

Let's Talk

Bij Professionals Amstelveen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier